Home » Meeting ruimte huren Turnhout

Meeting ruimte huren in Turnhout

  • Hybride evenementen
  • Technische ondersteuning
  • Eigen catering

Ben jij voor je meeting op zoek naar een geschikte ruimte die je kan huren in Turnhout? Dan ben je van harte welkom bij WIMEC. Wij bieden zes verschillende zalen aan voor verhuur, geschikt voor meetings en andere evenementen. Kortom, er is geen betere plaats om een ruimte te huren voor een meeting in Turnhout!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Bekijk onze zalen!Neem contact met ons op!

Je meeting verloopt perfect wanneer je besluit een ruimte te huren bij ons in Turnhout

Wanneer je een meeting houdt, wil je liefst dat die vlot en vlekkeloos verloopt. Helaas durft er vaak wel eens iets mis te lopen. Denk aan een projector die niet werkt, niet voldoende ruimte, niet de nodige faciliteiten, … Gelukkig is hier een oplossing voor. Op onze evenementenlocatie in Turnhout kan je een ruimte huren die voldoende ruim is voor jouw meeting en alle voorzieningen heeft die jij nodig hebt. Dat is ideaal voor wie op zoek is naar een vergaderzaal in Turnhout. We hebben ook zalen die zeer ruim zijn voor grote meetings, of als conferentiezaal. Daarnaast zijn wij ook de ideale locatie voor je bedrijfsfeest in Turnhout. Met andere woorden, bij ons kan je een geschikte ruimte huren voor elke meeting of event.

Maak van je meeting een succes

Wil jij bij ons in Turnhout een ruimte huren voor jouw meeting? Neem dan contact met ons op om een zaal te huren via +3233761596 of via info@wimec.eu. Je kan ook alvast onze zalen online bekijken. Voor vragen of opmerkingen kan je ons bereiken via dezelfde contactinformatie.

allE WImEC zalEn