"If you can dream it, we can create it"

PFL-Group

Dominic De Gruyter CEO & founder PFL-GROUP

De PFL-Group is een totaalaanbieder van audiovisuele materialen, diensten en content voor feesten, evenementen, meetings & congressen. We stellen ons graag tot doel om jou als klant een innovatieve en duurzame oplossing aan te bieden voor jouw event of audiovisueel vraagstuk.

If you can dream it, we can create it!

We werken wereldwijd, mét een sterke focus op Europa. Momenteel opereren we vanuit 5 vestigingen: Beerse (HQ), Turnhout, Leuven, Veerle-Laakdal & Barcelona (ES).

We streven er steeds naar om ons lokale serviceniveau binnen Europa te verhogen. Zo werken we hard aan expansie door het openen van nieuwe vestigingen in de grootste MICE-markten van Europa.

De PFL-Group bestaat vandaag uit 7 bedrijven die elkaar ondersteunen en aanvullen zodat wij jou als klant steeds een totaaloplossing kunnen bieden. Je kunt steeds bij ons terecht voor:

  • Audio, video, licht & content – zowel voor LIVE, HYBRIDE als VIRTUEEL.
  • Verhuur, verkoop & productie
  • Meetingsupport, meetingmanagement, projectopvolging.
  • Videocaptatie & montage
  • Opnamestudio’s
  • Verhuur van vergaderzalen en multifunctionele ruimtes tot 1100 personen
  • Digital signage
  • Promo en reclamespots
  • Brandactivatie
  • Technologische integratie en ontwikkeling

Van privéfeest tot mondiaal congres, het team van de PFL-Group biedt jou altijd de juiste oplossing binnen jouw budget!

Pre Fade Listening

PFL is een functionaliteit die men op elke audiomengtafel terugvindt.
PFL betekent VOOR BELUISTEREN.
Vooraf goed luisteren naar jouw wensen en noden is een belangrijk aspect in de voorbereiding en een belangrijke stap in de ontzorging van jou als klant. Samen met oog voor kwaliteit en flexibiliteit vormt het de basis voor jouw succesvolle event.

Meer dan 40 jaar ervaring

De PFL-Group is al 40 jaar een betrouwbare partner bij het organiseren, faciliteren en ondersteunen van vele events, congressen en vergaderen. Geen enkel audiovisuele uitdaging is ons te gek. Met meer dan 2750 events per jaar staan alle members van de PFL-Group voor jou klaar.

AV specialisten

Onze AV-specialisten zijn de aanvulling op jouw event. Met vele jaren ervaring in de AV sector en ieder zijn eigen specialisme kun je vertrouwen op de beste ondersteuning. Met interne opleiding via de PFL-academy ben jij steeds verzekerd van de meest professionele support.

Kwaliteit

We luisteren naar jou en adviseren je wat de beste oplossing is. Dit doen wij met de meest recente technologie en beste apparatuur.Elke dag, bij elk project streven wij naar de hoogste kwaliteit standaard.
Zodat wij jouw favoriete AV leverancier zijn en blijven.
De kleinste details maken een groot verschil.

Neem een kijkje op de websites van de members van de PFL-Group:

Verhuur van audiovisuele apparatuur: licht, geluid en video. Productie van al jouw evenementen gaande van business meeting tot festival.

PFL RENTAL & PRODUCTIONS

PFL-ABBIT Iberia is de eerste buitenlandse vestiging van de PFL-Group. In de komende jaren is de ambitie om in elk relevant MICE-land  een eigen vestiging te hebben.

PFL - Iberia

ABBIT is de internationale meeting tak van de PFL-Group.
“At ABBIT we assist you in producing meetings, conferences and events.
We connect your speaker with your participants with (interactive)- technology.”

ABBIT

GR8T biedt een oplossing voor elke event uitdaging, zowel voor particulieren, verenigingen & bedrijven.

GR8T

De gespecialiseerde PFL-technici beschikken over de nodige technische kennis en talent om je vaste audiovisuele systemen feilloos te installeren.

PFL SALES & PROJECTS

MoJuice is een cross media productiehuis zich specialiseert in beeldinteractiviteit. In die zin wordt “klassieke” beeldexpertise gecombineerd met interactiviteit.

MoJuice

WIMEC EVENTCENTRE het zalencentrum van de Kempen gevestigd in Turnhout.

WIMEC