Locatie voor hybride evenement in Turnhout

Ben jij op zoek naar een goede locatie voor een hybride evenement in Turnhout? WIMEC is dé locatie bij uitstek voor alle soorten bedrijfsevenementen. In onze grote polyvalente zaal staat een hybride set opgebouwd. Hierdoor is het mogelijk voor online kijkers om je evenement mee te volgen. Klinkt dat niet ideaal?

Op deze locatie organiseer jij je hybride evenement in Turnhout

Omwille van corona staat in de Factory een hybride set opgebouwd. Deze set geeft de mogelijkheid om een event te organiseren dat zowel door een live publiek als door online kijkers kan gevolgd worden. Na de overvloed aan online meetings en evenementen tijdens de lockdownperiode zijn we ongetwijfeld allemaal opgelucht dat er weer live evenementen kunnen plaatsvinden. Desondanks zijn er ook heel wat voordelen verbonden aan online evenementen. Bij een hybride evenement heb je in feite het beste van beide werelden. Je hebt de warmte van een persoonlijke live meeting, gecombineerd met deelnemers die online kunnen deelnemen. Onze evenementenlocatie in Turnhout is de ideale locatie voor zo’n hybride evenement dankzij onze hybride set. Samen met ons moederbedrijf PFL en onze zuster Abbit Meeting Innovators kunnen wij uw (inter)nationale meeting vormgeven. Voor de online deelnemers zijn veel toepassingen met flink wat beleving mogelijk, zelfs tijdens de pauzes. De voordelen van zo’n hybride evenement zijn talrijk. Deelnemers hoeven minder te reizen, de breakout-sessies kunnen nog verder gepersonaliseerd worden en je kan de meeting vele male interactiever maken. Dit doe je aan de hand van een interview of interessante interactieve content zoals polls of gamification. Zelfs live vertalingen behoren vandaag tot de mogelijkheden. Alles boeiend houden is immers een absolute must. Op die manier voorkom je dat deelnemers hun camera uitschakelen. Ben je van plan om een conferentiezaal te huren in Turnhout en wil je er graag een hybride evenement van maken? Je hebt de ideale locatie alvast gevonden!

Organiseer het beste hybride evenement bij ons

Wil jij bij ons in Turnhout een zaal huren als locatie voor jouw hybride evenement? Boek dan onze polyvalente zaal door een mail te sturen naar info@wimec.eu of door te bellen naar +3233761596. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons een zaal te huren voor andere doeleinden. Wij zijn bijvoorbeeld ook een goede locatie voor een bedrijfsfeest. Ben je op zoek naar een ruime feestzaal in Turnhout? Zoek dan niet verder!

  • vanaf
  • 6250
  • Oppervlakte: 900 m²
  • 28.5 m breed
  • 31 m lang
  • Bel ons voor aanvullende diensten : +32 33 76 15 96
  • Mail: info@wimec.eu

  • Technische vragen: info@pfl.be

  • Reserveren

allE WIMEC zalEn