Home » Feestzaal Turnhout

Feestzaal in Turnhout

  • Hybride evenementen
  • Technische ondersteuning
  • Eigen catering

Ben jij op zoek naar een goede feestzaal in de regio Turnhout? Dan moet je bij WIMEC zijn. Wij verhuren mooie en ruime zalen voor verschillende doeleinden. Bovendien bieden wij nog veel extra diensten aan, van catering tot technische ondersteuning. Kortom, er zijn geen betere feestzalen in regio Turnhout!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Bekijk onze zalen!Neem contact met ons op!

De beste locatie voor een feestzaal in regio Turnhout

Ga je binnenkort trouwen? Vier je over een tijdje je jubileum? Of ben je een bedrijfsfeest aan het organiseren? Dan ben je zeker van plan om een zaal te huren. Maar waar vind je een ruime zaal met voldoende voorzieningen? Voor feestzalen in regio Turnhout hoef je niet ver te zoeken, die vind je bij ons. Als evenementenlocatie in Turnhout hebben wij zes verschillende zalen, geschikt voor onder andere meetings, conferenties, recepties en grote feesten. Onze grote polyvalente zaal, bijvoorbeeld, is de ideale locatie voor een bedrijfsfeest.  Onze zalen kunnen ook in combinatie gebruikt worden. Zoek je een feestzaal met eigen catering? Wij werken samen met verschillende cateraars om de gasten in onze feestzalen heerlijk in de watten te leggen. Indien gewenst bieden we ook technische ondersteuning. WIMEC is immers onderdeel van de PFL-Group, die meer dan veertig jaar ervaring heeft in het organiseren van audiovisuele events. In onze feestzaal in Turnhout krijg je alles wat je wenst!

Boek hier onze feestzaal

Wil jij graag je feest of evenement houden in onze feestzalen in regio Turnhout? Bekijk dan zeker onze zalen en neem snel contact met ons op via +3233761596 of via info@wimec.eu. Je kan natuurlijk ook altijd vragen stellen of contact opnemen via deze kanalen. Hopelijk tot snel!

allE WImEC zalEn