Zaal huren met catering in Turnhout

Ga jij binnenkort een evenement organiseren waarvoor je een zaal wil huren met catering in Turnhout? Dan zijn de zalen van WIMEC exact wat jij zoekt. Of je nu een vergaderzaal of een feestzaal wil huren, wij hebben de geschikte zaal met de juiste faciliteiten. Bovendien werken wij samen met verscheidene lokale cateraars, die voor vers en lekker eten zorgen. Uiteraard is het ook mogelijk om een feestzaal te huren bij ons in Turnhout met gebruik van eigen catering.

Hier kan je terecht om een zaal te huren met eigen catering in Turnhout

Bij een goed evenement hoort een goede locatie en goed eten. Bij ons is alles wat betreft eten en drinken altijd tot in de puntjes verzorgd. Wanneer je ervoor kiest om bij ons in Turnhout een zaal te huren, kan je een beroep doen op onze catering. Wil jij je deelnemers verwennen met een ontvangstkoffie, breaks, heerlijke lunch of diner? Dat kan! Wij verzorgen graag je dag met heel wat lekkers van onze eigen catering. Standaard dranken, zoals koffie, thee, water, frisdranken en wijnen, zijn steeds aanwezig op onze evenementenlocatie in Turnhout. Heb jij graag iets specifieks of een uitgebreider drankenaanbod tijdens jouw meeting of event in onze zaal? Aarzel niet om dit te vragen, we denken graag met je mee. Daarnaast kunnen we jullie meeting of event van ontbijt tot en met diner voorzien. Hiervoor werken we met verschillende mensen samen voor de ideale catering. Op deze manier spelen we zo goed mogelijk in op jouw behoefte en noden. Voor kleinere groepen tot maximaal 100 personen kun je ook voor onze lokale cateraar kiezen. Wil je graag met een eigen catering werken bij het huren van een zaal? Ook dat kan. Hiervoor betaal je een kleine uitkoopsom. Wel vragen we om dranken steeds hier af te nemen. Of je nu bij ons komt voor een meeting of een zaal huurt voor een personeelsfeest in Turnhout, je zal zeker geen hongerlijden.

CatEraars Waar Wij goEdE afsprakEn mEE hEbbEn:

Wil je graag met een eigen cateraar werken, ook dat kan! Hiervoor betaal je een kleine uitkoopsom. Wel vragen we om dranken steeds hier af te nemen.

Zaal huren met catering in Turnhout

Wil jij bij ons een feestzaal of andere zaal met catering huren voor jouw evenement? Neem dan contact met ons op via info@wimec.eu of via +3233761596. Laat ons zeker weten of je gebruik wil maken van onze catering, of liever je eigen catering voorziet. Je kan onze zalen ook alvast online bezichtigen. Hopelijk tot binnenkort!

allE WImEC zalEn