Home » Zaal huren Turnhout

Zaal huren in Turnhout

  • Hybride evenementen
  • Technische ondersteuning
  • Eigen catering

Ben jij van plan om een zaal te huren in Turnhout? Dan is er geen beter adres dan WIMEC. Bij ons vind je zes verschillende ruime zalen, geschikt voor verschillende soorten evenementen. Of je nu een vergaderruimte zoekt of een feestzaal, bij ons in Turnhout kan je de ideale zaal huren!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Bekijk onze zalen!Neem contact met ons op!

Bij ons kan je een zaal huren voor elke gelegenheid in Turnhout

Ben je op zoek naar een goede vergaderzaal in Turnhout? Of wil je een zaal huren voor een personeelsfeest? Dan hebben wij vast de ideale zaal voor jou. Onze evenementenlocatie in Turnhout verhuurt maar liefst zes verschillende zalen, elk met verschillende faciliteiten. Voor welk evenement je ook een zaal wil huren, bij ons vind je sowieso een geschikte zaal! Ook wie een locatie voor een hybride evenement in Turnhout zoekt, zit bij ons goed. In onze grote polyvalente zaal staat een hybride set opgebouwd, waardoor ook online kijkers een evenement kunnen bijwonen. Wist je dat wij ook de catering voor jouw evenement verzorgen?

Haal het maximum uit jouw evenement

Wil jij nu graag een zaal huren bij ons in Turnhout? Contacteer ons dan via +3233761596 of via info@wimec.eu. Je kan alvast onze zalen bekijken om te zien welke het meest geschikt is voor jouw evenement. Als je niet zeker bent, dan helpen wij je graag verder met ons professioneel advies. Wij zijn ook steeds beschikbaar voor vragen en opmerkingen.

allE WImEC zalEn