Home » Vergaderzaal Turnhout

Vergaderzaal in Turnhout

  • Hybride evenementen
  • Technische ondersteuning
  • Eigen catering

Ben jij op zoek naar een goede vergaderzaal om te huren in Turnhout? Om een vergaderlocatie te huren in Turnhout moet je bij CIMEC zijn. Ons evenementencentrum staat in voor de verhuur van zes verschillende zalen, waarvan er meerdere geschikt zijn als vergaderruimte. Er is dus vast een geschikte vergaderzaal te huur voor jouw meeting. Bovendien is er bij het huren van een vergaderruimte de mogelijkheid om onze catering in te schakelen. De ideale vergaderlocatie huur je bij ons in Turnhout!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Bekijk onze zalen!Neem contact met ons op!

Een vergaderzaal op maat van jouw meeting in Turnhout

Een goede vergaderruimte moet aan verschillende criteria voldoen. Ten eerste moet de vergaderzaal ruim genoeg zijn, zodat alle aanwezigen erin passen. Daarnaast moet een vergaderlocatie ook de juiste voorzieningen hebben, zoals een projector of beeldschermen om materiaal te kunnen tonen. Ten slotte is een vergaderruimte liefst ook voldoende verlucht en is er natuurlijk daglicht. Zo voelen de deelnemers aan de vergadering zich niet suf of benauwd. Het toeval wil dat elke vergaderzaal die te huur is in onze evenementenlocatie in Turnhout aan deze criteria voldoet. Elke vergaderlocatie heeft een andere grootte, zodat zowel grote als kleine vergaderingen bij ons kunnen plaatsvinden. Bij ons kan je dus de ideale ruimte voor je meeting huren. Voor de verhuur van een vergaderruimte is er in Turnhout geen beter adres!

Meer dan gewoon een standaard vergaderzaal huren

Van vergaderen krijg je honger. Bij ons in Turnhout kan je een zaal huren met catering, zodat de deelnemers geen honger of dorst moeten lijden. Uiteraard kan je bij de huur van een vergaderzaal ook je eigen cateraar inschakelen. Zoek je een vergaderruimte voor een meeting waarbij sommige deelnemers fysiek aanwezig zijn, en anderen online de vergadering meevolgen? Wij hebben ook een vergaderlocatie te huur met de juiste voorzieningen voor zo’n hybride event. Deze hybride set heeft heel wat interactieve mogelijkheden, zodat de online deelnemers even geëngageerd zijn als de deelnemers op de vergaderlocatie. Uiteraard zijn onze zalen niet enkel geschikt voor meetings. Ook voor conferenties en heuse feesten hebben wij een geschikte ruimte. Wil je binnenkort een personeelsfeest organiseren? Bij ons kan je evengoed terecht voor de huur van een feestzaal in Turnhout. Met andere woorden, wij regelen meer dan enkel de verhuur van een vergaderruimte, wij maken van jouw meeting of evenement een heuse totaalervaring.

Kies voor een meeting met ultiem comfort in onze vergaderruimte

Heb jij interesse om bij ons in Turnhout een vergaderzaal te huren? Huur dan snel jouw vergaderlocatie naar keuze door een mail te sturen naar info@wimec.eu of te bellen naar +3233761596. Je vindt alle informatie over onze zalen online. Heb je toch nog vragen of opmerkingen in verband met de verhuur van onze vergaderzalen? Neem dan zeker contact met ons op via mail of via de telefoon. We helpen je dan zo snel mogelijk verder. Voor ons is het immers van bijzonder groot belang dat onze klanten een aangename ervaring hebben bij het huren van een vergaderlocatie. Samen maken we van jouw vergadering in Turnhout een succes. Hopelijk tot snel!

allE WImEC zalEn