Home » Locatie voor een bedrijfsfeest in Turnhout

Locatie voor een bedrijfsfeest in Turnhout

  • Hybride evenementen
  • Technische ondersteuning
  • Eigen catering

Vind jij maar geen goede locatie voor jouw bedrijfsfeest in Turnhout? In WIMEC heb jij de ideale locatie gevonden. Wij verhuren verschillende ruime zalen, geschikt voor verscheidene bedrijfsevenementen. Er is bovendien de mogelijkheid om onze catering in te schakelen voor jouw bedrijfsfeest, of je kan beroep doen op je eigen cateraar.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Bekijk onze zalen!Neem contact met ons op!

Deze locatie heeft alles wat je nodig hebt voor jouw bedrijfsfeest in Turnhout

Een goed bedrijfsfeest begint bij een goede locatie. Daarom heeft onze evenementenlocatie in Turnhout alles in huis om van jouw bedrijfsfeest een succes te maken. Om te beginnen hebben wij een ruime feestzaal waar tot 999 personen in passen. Daarnaast hebben wij ook onze eigen catering waar jij als huurder gebruik van kan maken. Kortom, wie een zaal wil huren voor een personeelsfeest in Turnhout zit bij ons goed. Uiteraard zijn wij meer dan enkel een locatie voor een bedrijfsfeest. Zo kan je bij ons ook een vergaderzaal huren.

Geef het bedrijfsfeest van de eeuw op onze locatie

Wil jij jouw bedrijfsfeest graag houden op deze locatie? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@wimec.eu of via +3233761596 om een van onze zalen te reserveren. Heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties? Aarzel dan zeker niet om ze te stellen via mail of via telefoon. Wij geven je dan zo snel mogelijk antwoord.

allE WImEC zalEn