Home » Conferentiezaal huren Turnhout

Conferentiezaal huren in Turnhout

  • Hybride evenementen
  • Technische ondersteuning
  • Eigen catering

Ben jij van plan om een conferentiezaal te huren in Turnhout? Dan hebben wij de ideale zaal voor jou. WIMEC is een evenementencentrum, handig gelegen in Turnhout. Wij verhuren zalen voor meetings en evenementen, zoals conferenties. Onze conferentiezaal heeft alle voorzieningen die je voor een conferentie nodig hebt. Snel boeken, dus!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Bekijk onze zalen!Neem contact met ons op!

Een ruime conferentiezaal huren in Turnhout

Een goede zaal huren voor een conferentie in Turnhout kan een hele zoektocht zijn. Gelukkig heeft onze evenementenlocatie in Turnhout exact wat jij zoekt. Bij ons kan je zes verschillende zalen huren, elk met een andere grootte en verschillende voorzieningen. Deze zalen kunnen individueel gehuurd worden, maar ook in combinatie. Zo heb je zeker voldoende ruimte voor je conferentie. Daarenboven hebben onze zalen ook eigen catering. Als dat nog niet genoeg was, is er in onze polyvalente zaal eveneens de mogelijkheid om online kijkers het evenement te laten volgen. Wij zijn dus ook een geschikte locatie voor een hybride evenement. Als je in plaats van een conferentiezaal een vergaderzaal in Turnhout zoekt, zit je bij ons ook goed.

Kies voor een vlekkeloze conferentie

Wil jij een conferentiezaal huren bij ons in Turnhout? Boek dan snel een van onze zalen. Je neemt contact met ons op via +3233761596 of via info@wimec.eu. Wij zijn ook steeds bereikbaar voor vragen of opmerkingen. Hopelijk tot binnenkort in een van onze zalen!

allE WImEC zalEn