• ✓ Hybride evenementen
  • ✓ Technische ondersteuning
  • ✓ Eigen catering

Evenementenlocatie in Turnhout

Ben jij op zoek naar een goede evenementenlocatie in Turnhout? Een betere locatie dan WIMEC vind je niet. Ons evenementencentrum verhuurt zes verschillende zalen, elk geschikt voor een ander soort evenement. Of je nu een vergadering wil organiseren of een personeelsfeest, wij hebben de ideale zaal voor jou.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Bekijk onze zalen!Neem contact met ons op!

De beste evenementenlocatie in Turnhout

Een goede locatie vinden voor je evenement is vaak een heuse uitdaging. Ons bedrijf in Turnhout is de ideale evenementenlocatie voor haast elk event. Zo is onze grote polyvalente zaal perfect als feestzaal voor bijvoorbeeld een personeelsfeest. Wie op zoek is naar een goede vergaderzaal in Turnhout, vindt bij ons maar liefst vijf zalen geschikt voor een meeting. Wij voorzien bovendien ook catering indien gewenst. Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid om een hybride evenement te organiseren. Kortom, al wie van plan is om een zaal te huren in Turnhout zal bij onze evenementenlocatie zijn gading vinden.

Huur hier de beste zaal voor jouw evenement

Wil jij een zaal huren bij onze evenementenlocatie in Turnhout? Bekijk dan al onze zalen en boek de zaal of zalen die jouw voorkeur hebben zo snel mogelijk. Dan ben je honderd procent zeker van je plaats. Aarzel ook zeker niet om contact op te nemen bij vragen. Je kunt ons bereiken via het e-mailadres info@wimec.eu of via het telefoonnummer +3233761596. Wij helpen je graag verder.

allE WImEC zalEn